Gündelik Hayat

Brain Test 2 “Olamaz Metin’in Okları Bitti Ona Yardım Et” Sorusunun Cevabı Nedir?

Brain Test isimli oyunda sorulan sorulardan bazılarının gerçek anlamda zor olduğunu söyleyebiliriz. Bu gibi zor sorular karşısında kullanıcılar doğru cevapları Google başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında aratıyor. Bu soru her ne kadar zor olmasa da takılabileceğiniz bir soru. Daha önceki yazılarımızda Brain Test isimli oyunda sorulan bazı soruların cevaplarından söz etmiştik. Bu yazımızda ise kısaca “” sorusundan söz edeceğiz. 

Brain Test 2 Seviye 7: Olamaz Metin’in Okları Bitti Ona Yardım Et 

Yukarıda oyunda sorulan bazı soruların cevaplarının kullanıcılar tarafından Google başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında aratıldığından söz etmiştik ama bu sorunun cevabının net bir şekilde ortada olduğunu söyleyebilir. Bakalım bu sorunun doğru cevabı bu kadar basit mi? 

Sorunun Doğru Cevabı: Rögar Kapağı 

Evet, ilk başta yapmanız gereken Metin’i köşeye çekmek. Daha sonra da ortada bulunan rögar kapağını açın. Bu sayede vampirler kanalizasyonun içine düşecek ve Metin, vampirlerden kurtulacak siz de bir sonraki bölüme geçeceksiniz. 

Brain Test Nasıl Çözülür? 

Oyunda sorulan sorular her şeyden önce belirli bir mantık çerçevesinde çözüme kavuşturulan seviyelerden oluşmuyor. Bu nedenle soruların cevaplarına ulaşmak için ekranın rastgele her yerine basmak, hareketli nesneleri takip etmek veya telefonu sallamak gibi absürt cevaplar da çözüm olabilir. Bunları atlamamak gerekiyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.