Biyografi

Tiktok Fenomeni Beyza Mert Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Tiktok ve Instagram fenomeni Beyza Mert kimdir, nereli ve kaç yaşında? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca ”Beyza Mert”den söz edeceğiz.

Beyza Mert Kimdir?

  • Tiktok ve Instagram fenomeni.

Özellikle Tiktok’ta çektiği videoları ve resimleri ile popüler olan Beyza Mert, ilk önce ikizi ile beraber video çekmeye başlamış ancak daha sonra farklı şehirlere gitmeleri nedeniyle ayrı videolar çekmiştir. Kendisi hakkında merak edilen soruları sizlerle aşağıda başlıklar halinde paylaşacağız.

Kaç Yaşında?

Beyza Mert hakkında merak edilen bir diğer soru ise kaç yaşında olduğudur. Tiktok ve Instagram fenomeni Beyza Mert şu anda 19 yaşındadır.

Hangi Bölümde Okuyor?

2 yıllık Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümü okuyan Beyza Mert, bölümle ilgili olarak tercih döneminde internette çok az bilgi olduğunu ancak bölümünden memnun olduğunu dile getiriyor.

Nereli?

Beyza Mert hakkında merak edilen sorulardan biri de nerede oturduğu hatta aslen nereli olduğu. Beyza Mert, 6 yaşından beri İstanbul’da yaşıyor. Ancak aslen Adanalıdır. Öğrenimi dolayısıyla yıl içerisinde Denizli’de yaşamaktadır. Meslek yüksekokulu Denizli’nin Aydın arası bir yerde.

Başka şehirde olmayı kendisinin istediğini belirten Beyza Mert, yeni yerler ve yeni arkadaşlıklar kurmak ve keşfetmek adına başka bir şehirde okumayı tercih ettiğini belirtiyor. Bu sayede bazı şeylerin farkında olduğunu, kendi ayakları üzerinde daha rahat durduğunu ve her şeyden önce özgür olduğu için başka şehirde okumanın daha iyi olduğunu düşünüyor.

Burnu estetik 18 yaşında burun estetiği oldu. Küçüklükten beri burun estetiğini en çok istediği şeylerden biri olarak belirten Beyza Mert, 18 yaşına girer girmez burun estetiği olmuştur. Göbek boyun ve dilinde piercingleri var. Öte yandan tırnakları takma olmadığını, bir dönem taktığını ancak daha sonra takmadığını belirtiyor.

Beyza Mert ile İlgili Aramalar

Google’da Beyza Mert ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı: beyza mert kimdir, beyza mert tiktok kimdir nerelidir, beyza mert aslen nereli, beyza mert tiktok kaç yaşında, beyza mert hangi bölümde okuyor, beyza mert nerede yaşıyor, beyza mert estetik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.