Gündelik Hayat

Amerika Vize Belge Numarası Nerede Yazar?

Amerika vize belge numarası, 8 hanelidir ve her kişiye özel olarak oluşturulmaktadır. Tamamen değişkenlik gösteren bu numara özellikle alınması planlanan vize türüne göre değişmektedir. Ülkeye giriş yapma konusunda kişinin bütün bilgileri bu belge numarası ile görülerek kontroller yapılır. Amerika Vize Belge Numarasını genel olarak çoğu kişi bulamıyor ve bizlerden yardım isteyebiliyorlar. Bu nedenle bugünkü yazımızda “Amerika Vize Belge Numarası Nerede Yazar?” sorusunu yanıtlayarak yardımcı olmaya çalışacağız. 

Amerika vizelerinde belge numarası arıyorsanız vize belgesinin fiziksel olarak yanınızda olması gerektiğini söyleyebiliriz. Eğer ki vize belgesi yanınızdaysa belgenin sağ alt kısmına göz atarak rahatlıkla numarayı görebilirsiniz. Bu numara her ülkenin vize belgesinde farklı yerlerde bulunur ve tamamen değişkenlik göstermektedir.

İnsanların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de Vize Belge Numarası ve Vize Referans Numarası konusunda ki farklılıklardır. Bu iki numara arasındaki farkta ilk olarak belge numarasından bahsedelim. Vize işlemleriniz tamamlandıysa ve tamamen onay aldıysanız Vize Belge Numarası kullanırsınız. Fakat vize başvurunuz henüz onaylanmadıysa ve anlık durumu öğrenmek istiyorsanız Vize Referans Numarası kullanmanız gerekir. Bu iki farklı durumda asla birbirleriyle karıştırılmamalıdır.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.