Gündem

Kürt Milliyetçisi Kızdan Olay Sözler: Umarım Afrin’de YPG Kazanır ve Ben Mühendisliğimi Gider Rojova’da Yaparım

Ve umarım Afrin’de ypg kazanır ve ben mühendisliğimi gider rojavada yaparım” evet bu sözler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde üniversite eğitimini almış, Üniversitesini ve mesleğini büyük ihtimalle Türkiye’de bulduğu imkanlarla sağlamış bir Kürt milliyetçisinin sözleri: Umarım Afrin’de YPG Kazanır ve Ben Mühendisliğimi Gider Rojova’da Yaparım.

Türkiye’nin Afrin Operasyonu çerçevesinde oldukça hassas olduğu bir dönemde ortaya çıkan bu videoda bir Kürt milliyetçisi olan sözde insan müsveddesi bu şahıs, “bunlar” adını verdiği Türk ordusunun YPG karşısında mağlup olmasını temenni ediyor ve bu sayede kendisinin de Rojava’da mühendisliğini yapmasını istiyor.

Bu videolu içerik, hükümet tarafından yapılan yasal bir şikayet nedeniyle bu ülkenin alan adında kullanılamıyor.

Artık bu Kürtler yok!” diyerek duygu sömürüsünde bulunan sözde insan müsveddesi, faşist artığı bu hainin bir an önce cezasını bulması için ilgili birimlere şikayetimizi iletiyoruz.

Hem bu ülkede yaşayacaksın hem de bu ülkenin çıkarlarına, ülkenin bütünlüğüne yönelik zararlı faaliyet ve açıklamalarda bulunarak belirli bir kesimi galeyana getirmek isteyeceksin. Bu sözde mağdur, faşist artığı, insan müsveddesi hainin geçtiğimiz günlerde terör ve terörist propagandası yapan Deniz Naki’den hiçbir farlı yok. Varsa bir yerlerde mevkisi ve işi derhal son verilmeli. Ülkenin ilk önce böyle insan müsveddelerinden kurtulması gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sponsorlu Bağlantılar: R10 Blog - Sorum Var - evden eve nakliyat - Hedera Güncel - Takipçi Satın Al - istanbul evden eve nakliyat - TikTok beğeni hilesi - Rfid etiket - saç ekimi