Gündelik Hayat

Brain Out 167. Seviye ”Ping Pong Topunu Bul” Sorusunun Cevabı Nedir?

Ping pong topunu bul sorusunun cevabı nedir, Brain Out isimli oyunda sorulan Ping pong topunu bul sorusunda doğru cevap ne? Daha önceki yazılarımızda Brain Out isimli oyunda sorulan bazı soruların cevaplarından söz etmiştik. Bu yazımızda ise kısaca ”ping pong topunu bul” sorusundan söz edeceğiz.

Brain Out 167. Seviye: Ping pong topunu bul

Sorularda ilk önce dikkat edilmesi gereken kuralları daha önce de yazmıştık. Bu yazıda da dikkat edilmesi gerekenleri sizlerle paylaşacağız ancak bu soruda diğerlerinden daha farklı bir çözüm yöntemi olduğunu söyleyebiliriz.

Sorunun Doğru Cevabı: Seviyeye Tıkla

Soruda diğerlerinden farklı bir mantık olduğunu sizlere söylemiştik. Bu soruda da Lv. 167 arasında duran noktayı bulmalısınız. Bu sayede soruya doğru cevap vermiş ve bir sonraki bölüme geçmiş olacaksınız. İşte bu soruda da diğerlerinden farklı bir mantık ve çözüm yöntemi söz konusu. Diğer sorularda görüşmek üzere.

Brain Out Nasıl Çözülür?

Evet, bu soruda da görüldüğü üzere ekranda yer alan her nesneye dikkat etmek gerekiyor. Bu bazen bir istisna olarak bu soruda bazı küçücük yerlere bakmalıyız. Bazı sorularda ekrana rastgele dokunmak, telefonu sallamak, sağa ya da sola yatırmak da bir cevap olabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.