Gündelik Hayat

Brain Test 2 ”Behzat İçeride Ama Biri Geliyor Hemen Saklanması Gerek” Sorusunun Cevabı Nedir?

Brain Test 2 isimli oyunda sorulan Behzat içeride ama biri geliyor hemen saklanması gerek sorusunun doğru cevabı nedir, Brain Test 2 isimli oyunun Behzat ve Metin 1. Kısım senaryosundaki 7. seviye olan Behzat içeride ama biri geliyor hemen saklanması gerek sorusundaki doğru cevap ne? Daha önceki yazılarımızda Brain Test isimli oyunda sorulan bazı soruların cevaplarından söz etmiştik. Bu yazımızda ise kısaca ”Behzat içeride ama biri geliyor hemen saklanması gerek” sorusundan söz edeceğiz.

Brain Test 2 Seviye 7: Behzat İçeride Ama Biri Geliyor Hemen Saklanması Gerek

Oyunda eski senaryonun kahramanlarından olan Behzat ve Metin’in yeni güncelleme ile beraber aynı senaryoya dahil olduklarını görüyoruz. Şimdi bu sorunun doğru cevabına ulaşmak adına ekrana göz atmamızda büyük fayda var. Öncelikle bizden saklanmamız isteniyor kaçmamız değil. Bu nedenle Behzat’ın kaçması değil bir yere saklanması gerekiyor. Eğer birkaç çizgi film izlemişseniz bu senaryoyu ve çözüm yöntemini biliyorsunuzdur.

Sorunun Doğru Cevabı: Savaşçının Arkasına Saklan

Evet, saklanması gerek demiştik. Behzat’ın korumalara yakalanmadan bir yere saklanması lazım. Şimdi öncelikle Behzat’ın sağ ve sol kolunu açın ve savaşçının el ve koluna göre uyumlu olmasını sağlayın. Daha sonra da savaşçının arkasına geçirin. Bu sayede arkadan gelen korumalar onu fark edemeden geçip gidecekler ve Behzat yakalanmadan yazlık evin içine girebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.