Biyografi

Alma Terziç Saraçoğlu Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Sevgilisi? Boyu?

Alma Terziç Saraçoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında, doğum tarihi ne, evli mi bekar mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Alma Terziç’ten söz edeceğiz.

Alma Terziç Saraçoğlu Kimdir?

  • Oyuncu.

11 Temmuz 1987 tarihinde Bosna Hersek’in Zenica şehrinde dünyaya gelen Alma Terziç, doğduğu ülkesinde 4 yıl oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Pek çok Türk film ve dizide görev alan Alma Terziç, özellikle 2012 yılında gösterime giren ve müziklerini Zülfü Livaneli’nin üstlendiği, başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Fahriye Evcen’in oynadığı “Öyle Sevdim ki Seni” adlı filmde rol almış ve yıldızını parlatmıştı.

Daha sonra Şeref Meselesi dizisinde Gül; Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ester Kira karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu bunların yanı sıra Mavi Kelebekler, Veda, Fatih isimli çeşitli dizilerde de rol üstlenmiştir. Savaşçı adlı dizide Pia karakterine hayat veren Alma Terziç, son olarak da Nöbet adlı dizide Jennifer isimli bir ajanı canlandırmıştır.

Instagram üzerinden de sık sık paylaşımlarda bulunan Alma Terziç hakkında merak edilen eşi kimdir, annesi babası kim gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Alma Terziç Saraçoğlu ile İlgili Aramalar

Google’da Alma Terziç ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Alma Terzic dini Alma Terzic filmler ve TV şovları Alma Terzic Boy Alma Terzic Instagram Alma Terziç eşi Alma Terziç Türk mü Alma Terzic boy kilo Alma Terzic yaş, alma terziç aslen nereli, alma terziç boy kilo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.