Biyografi

Yasemin Yazıcı Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi? Oynadığı Diziler?

Yasemin Yazıcı kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, sevgilisi var mı, doğum tarihi ne? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Yasemin Yazıcı’dan söz edeceğiz.

Yasemin Yazıcı Kimdir?

  • Oyuncu.

8 Eylül 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Yasemin Yazıcı, lisans eğitimini 2018 yılında Londra Ekonomi Okulu’nda Sosyal Antropoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Yazıcı, eğitim aldığı dönemde Fransızca ve İngilizce olarak Kral Oidipus, Antigone, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Lysistrata, Faust (vol. I), Hugo Sistemi ve Ayrılma gibi çeşitli oyunlarla sahneye çıkmıştır.

Vokal ve dans üzerine de çeşitli eğitimler alan Yasemin Yazıcı, Dialog ve Pera Güzel Sanatlar Okulu’nda oyunculuk ve dans eğitimleri almıştır. Genç oyuncu ayrıca oyunculuk eğitimine Londra Müzik ve Drama Sanat Akademisi’nde devam etmektedir. 23 yaşındaki genç oyuncu, Son Yaz isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Yasemin Yazıcı ile İlgili Aramalar

Google’da Yasemin Yazıcı ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; yasemin yazıcı aslen nereli, yasemin yazıcı boyu kaç, yasemin yazıcı aslen nereli, yasemin yazıcı kimdir nerelidir, yasemin yazıcı boyu kilosu, yasemin yazıcı instagram hesabı yasemin yazıcı dizileri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.