Biyografi

Burçin Sezen Kılıç Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Eşi? Oynadığı Diziler?

Burçin Sezen Kılıç kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, evli mi bekar mı, doğum tarihi ne? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Burçin Sezen Kılıç’tan söz edeceğiz.

Burçin Sezen Kılıç Kimdir?

  • Oyuncu.

13 Mart 1983 tarihinde Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde dünyaya gelen Burçin Sezen Kılıç, ilkokul ve ortaokul eğitimini Adana’da ve Ankara’da tamamladıktan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının açmış olduğu tiyatro kurslarına katılmış ve daha sonra da Düğün ya da Davul adlı oyunda İpek karakterini canlandırmıştır. Ailesi ile beraber Samsun’a taşınan ve buradaki devlet konservatuvarında görev almaya devam etmiştir. Daha sonra da İzmir’de ve Ankara’da Oluşum Drama Enstitüsü’nde eğitmenlik programını tamamlamıştır. Lisans eğitimini 2010 senesinde Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü’nde tamamlayan Burçin Sezen, bölümden 2014 senesinde başarıyla mezun olmuştur. Güzel oyuncu Burçin Sezen 2018 yılında gösterime giren Güvercin Hırsızları isimli filmde ve 2015 senesinde yayınlanan Aşkların En Güzeli isimli dizilerde görev almıştır.

Instagram hesabından aktif olarak paylaşımlarda bulunan Burçin Sezen Kılıç hakkında merak edilen aslen nereli, eşi kimdir, ne iş yapıyor, annesi babası kardeşleri kimdir gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Burçin Sezen Kılıç ile İlgili Aramalar

Google’da Burçin Sezen Kılıç ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; burçin sezen kılıç aslen nereli, burçin sezen kılıç boyu kaç, burçin sezen kılıç kimdir nerelidir, burçin sezen kılıç boyu kilosu, burçin sezen kılıç boyu kaç, burçin sezen kılıç instagram hesabı, burçin sezen kılıç doğum tarihi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.