Biyografi

Ceren Taşçı Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi?

Ceren Taşçı kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Ceren Taşçı’dan söz edeceğiz.

Ceren Taşçı Kimdir?

  • Oyuncu.

15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ceren Taşçı, lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Özellikle Aslan Ailem ve Erkenci Kuş gibi dizilerde oynadığı rollerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Başarılı oyuncu Ceren Taşçı, halen oyunculuk çalışmalarına devam etmektedir.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Ceren Taşçı 1.60 m boyundadır ve 60 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Ceren Taşçı, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Ceren Taşçı hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Ceren Taşçı ile İlgili Aramalar

Google’da Ceren Taşçı ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Ceren Taşçı kaç kilo? Ceren Taşçı hangi dizilerde oynadı? Ceren Taşçı aslen nereli?, Ceren Taşçı oynadığı diziler Ceren Taşçı kaç kilo Ceren Taşçı Boyu Tuğçe Kumral Ceren Taşçı eşi Zeynep Köse Zeynep Alkan Cihan Ercan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.