Ekonomi

Açık Parfüm İşi Para Kazandırır Mı?

İnsanlar; barınma, beslenme, giyinme, eğitim ve eğlence gibi ihtiyaçlarını karşılamak için paraya ihtiyaç duyar. Para kazanmak için de bir işte çalışmak gerekir. Piyasada insanların ihtiyaçlarına göre şekillenmiş pek çok meslek bulunur. Bunlardan biri olan açık parfüm satıcılığı da son zamanların çok kazandıran ve tercih edilen mesleklerinden biridir. Peki, açık parfüm satıcılığı nedir? Açık parfüm satıcılığı para kazandırır mı? Açık parfüm satıcılığının önemli noktaları nelerdir? Bu ve bunun gibi akla gelen tüm soruların cevaplarını yazımızda sizler için derledik. Hep birlikte inceleyelim.

Açık Parfüm İşi Nedir?

Açık parfüm satıcılığı; piyasadaki yüksek fiyatlı parfümlere muadil olarak sunulan parfümleri halka ulaştırmaktır. Piyasadaki parfümlerin çoğu cep yakan türde ve oldukça pahalıdır. Hal böyle olunca halk daha ucuza muadil ürün arayışına girer. Bu noktada açık parfümler oldukça rağbet görür. Açık parfüm satıcılığı aynı zamanda az bir sermayeyle yüzde yüz kâr ederek yapılan bir iştir. Bu yanıyla da oldukça avantajlıdır.

Para Kazandırır Mı?

Açık parfüm işi en çok kazandıran işlerden biridir. Hem işi kurarken harcanan sermayenin azlığı hem de yüzde yüze yakın kâr edebilme olanağı bu işi daha da cazip kılar. Ancak zaman zaman bayilerin çokluğu nedeniyle oluşan rekabet olası indirimler doğurabilir. Bu da kâr oranınızı az da olsa düşürebilir. Bunların yanı sıra açık parfümler diğer parfümlere göre daha uçucu ve kalıcılığı az olduğu için daha çok satılır. Uzun saatler kalıcılığı olmaması gün içinde daha fazla tüketilmesine ve bu da parfümlerin daha çabuk bitmesine neden olur. Bu da satışları artırarak gelirinizi daha da yükseltir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.