Biyografi

Ediz Gölgeli Kimdir? Yaşı? Boyu? Oynadığı Diziler?

Ediz Gölgeli kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Ediz Gölgeli’den söz edeceğiz.

Ediz Gölgeli Kimdir?

  • Oyuncu.

Tam adı Hamdi Ediz Gölgeli’dir. 1998 yılında dünyaya gelen Ediz Gölgeli, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Ediz Gölgeli, 2018 yılında STAR TV ekranlarında yayınlanan Geleceğin Starı adlı yarışmaya katılmıştır. Ediz Gölgeli, kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Ediz Gölgeli 1.80 m boyundadır ve 75 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Ediz Gölgeli, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Ediz Gölgeli hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Ediz Gölgeli ile İlgili Aramalar

Google’da Ediz Gölgeli ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Ediz Gölgeli aslen nereli, Ediz Gölgeli kimdir nerelidir, Ediz Gölgeli kim nereli, Ediz Gölgeli boyu kaç, Ediz Gölgeli kilosu, Ediz Gölgeli ne iş yapıyor, Ediz Gölgeli instagram hesabı, Ediz Gölgeli hangi dizilerde oynadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.