Biyografi

Liya Su Elez Kimdir? Yaşı? Boyu? Oynadığı Diziler?

Liya Su Elez kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Liya Su Elez’den söz edeceğiz.

Liya Su Elez Kimdir?

  • Oyuncu.

14 Şubat 2014 tarihinde Almanya’nın Münih kentinde dünyaya gelen Liya Su Elez, oyunculuk çalışmalarına Leyla Şirin Ajans bünyesinde devam etmektedir. Oyunculuk çalışmalarını Say Sanat Atölyesi’nde tamamlayan Liya Su Elez, bu zamana kadar çeşitli reklamlarda da rol almıştır. Başarılı oyuncu Liya Su Elez, son olarak TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda adlı dizide Azra rolünde oynamaktadır.

Deneyimleri

2021 – İGA Pass – 23 Nisan çekimi
2021 – Oğuzhan Koç Klip Bence de Zor
2021 – Enpara Reklamı
2021 – Hilal Akıncı Defilesi

Boy ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Liya Su Elez 1.25 m boyundadır ve 25 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Liya Su Elez, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Liya Su Elez hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Liya Su Elez ile İlgili Aramalar

Google’da Liya Su Elez ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Liya Su Elez aslen nereli, Liya Su Elez kimdir nereli, Liya Su Elez boyu kaç, Liya Su Elez kilosu, Liya Su Elez annesi babası, Liya Su Elez instagram hesabı, Liya Su Elez hangi dizilerde oynadı, liya su elez kırmızı oda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.