Biyografi

Hasan Elmas Kimdir? Yaşı? Boyu? Oynadığı Diziler?

Hasan Elmas kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Hasan Elmas’tan söz edeceğiz.

Hasan Elmas Kimdir?

  • Oyuncu.

29 Ekim 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hasan Elmas’ın annesi Fatma Elmas’tır, Sema ve Semih adında da iki kardeşi bulunmaktadır. Bu zamana kadar çeşitli dizi ve filmde görev alan Hasan Elmas; Gölgedekiler, Müthiş Bir Film, Ekşi Elmalar, Bana Bir Soygun Yaz 2 gibi çeşitli projelerde de rol almıştır. Başarılı oyuncu Hasan Elmas, Eflatun’un Aşklambaç adlı klibinde de rol almıştır. 2015 senesinde BKM Mutfak’ın başarılı isimlerinden olan Gülhan Tekin ile dünya evine girmiştir. Başarılı oyuncu Hasan Elmas, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı adlı dizide Rıfat karakterine hayat vermiştir.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Hasan Elmas 1.76 m boyundadır ve 70 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Hasan Elmas, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Hasan Elmas hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Hasan Elmas ile İlgili Aramalar

Google’da Hasan Elmas ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Gülhan Tekin eşi kimdir? Hasan Elmas Kimdir Kaç Yaşında? Gülhan Tekin Hasan Elmas kac yasinda? Gülhan Tekin Hasan Elmas Kimdir?, Gülhan Tekin Hasan Elmas Hasan Elmas kimdir biyografi Hasan Elmas vikipedi Hasan elmas instagram Hasan Elmas savaşçı Hasan Elmas Oynadığı Diziler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.