Biyografi

Başak Akbay Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu? Oynadığı Diziler?

Başak Akbay kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Başak Akbay’dan söz edeceğiz.

Başak Akbay Kimdir?

  • Oyuncu.

9 Nisan 1987 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen Başak Akbay, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Bu zamana kadar birçok dizi ve filmde görev alan Başak Akbay, Paramparça adlı dizide Sevinç rolünde oynamıştır. Anne tarafından İzmirli babası tarafından da aslen Trabzonludur. Sevgilisinin Osman Yazıcıoğlu olduğu belirtilmektedir.

Oynadığı Projeler

  • Dizi: Paramparça – 2016 – Star TV (Sevinç) – (15 Bölüm 2. Sezon)
  • Dizi: Deniz Yıldızı – 2009 – 2015 (Pelin Atabay) – (1287 Bölüm)
  • Klip: Zakkum – Teslim Ol (2013)
  • Klip: Alper Kömürcü – Çığ Gibi (2014)

Boyu ve Kilosu?

– Başarılı oyuncu Başak Akbay 1.56 m boyundadır ve 41 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Başak Akbay, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Başak Akbay hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim, ne iş yapmaktadır gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Başak Akbay ile İlgili Aramalar

Google’da Başak Akbay ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Başak Akbay evlendi Güneş Emir Başak Akbay Boyu Başak Akbay sevgilisi Başak AKBAY Instagram Başak Akbay evli mi Deniz Yıldızı Deniz Yıldızı Oyuncuları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.