Biyografi

Adil Ömer Çetindağ Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu? Dizileri?

Adil Ömer Çetindağ kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kilosu kaç, oynadığı dizi ve filmler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Adil Ömer Çetindağ’dan söz edeceğiz.

Adil Ömer Çetindağ Kimdir?

  • Oyuncu.

7 Ocak 1997 tarihinde dünyaya gelen Adil Ömer Çetindağ, lisans eğitimini ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra seslendirme sanatçısı kimliği ile de bilinmektedir. Bu zamana kadar Düşünce Suçu, Pinokyo ve Hamlet Delisi gibi tiyatro oyunlarında da sahne almıştır. Başarılı oyuncu Adil Ömer Çetindağ, aynı zamanda Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide de Yalın karakterine hayat vermiştir.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Adil Ömer Çetindağ 1.83 m boyundadır ve 76 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarına devam eden Adil Ömer Çetindağ, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Adil Ömer Çetindağ hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Kaynak:

  • biliyo.org, erişim tarihi: 23 Şubat 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.