Biyografi

Pelin Uluksar Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi? Dizileri?

Pelin Uluksar kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Pelin Uluksar’dan söz edeceğiz.

Pelin Uluksar Kimdir?

  • Oyuncu.

20 Nisan 1994 Tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Uluksar, çocukluğundan beri oyunculuk hayali kurmuş ve oyunculuk alanında kendini geliştirmeye okul yıllarında başlamıştır. Aktif bir şekilde okuldaki her tiyatro oyununa katılmaya çalışan Pelin Uluksar, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Üniversiteden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezine yazılmış ve orada diksiyon ve oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimine Patos cips reklamında başlayan oyuncu, daha sonra No:309 adlı dizide Nergis karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştır. Başarılı Oyuncu Pelin Uluksar, 15 Temmuz gecesi mücadele eden 7 kadın özel harekat polisinin hikayesini anlatan 7 Melek filminde rol almıştır. Film bu sene vizyona girecektir. Pelin Uluksarın sevgilisi yoktur.

Rol Aldığı Diziler?

  • No:309 (Nergis)
  • Bir Deli Rüzgar )Melis)
  • Vuslat (Nehir)
  • Benim Hayatım (Ahu)

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Pelin Uluksar 1.72 m boyundadır ve 56 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Pelin Uluksar, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Pelin Uluksar hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.