Biyografi

Aysima Zeynep Erişir Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu? Dizileri?

Aysima Zeynep Erişir kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kilosu kaç, oynadığı dizi ve filmler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Aysima Zeynep Erişir’den söz edeceğiz.

Aysima Zeynep Erişir Kimdir?

  • Oyuncu.

Aysima Zeynep Erişir, çocuk oyuncu olarak tanınmaktadır. İlk oyunculuk deneyimini FOX TV ekranlarında yayınlanan Gülümse Kaderine isimli dizide yaşayan Aysima Zeynep Erişir, söz konusu dizide Yaren’in çocukluğuna hayat vermiştir. Çocuk oyuncu Aysima Zeynep Erişir, oyunculuk faaliyetlerini ise ”Layla Şirin Ajans” bünyesinde sürdürmektedir. Çocuk oyuncu Aysima Zeynep Erişir, öncesinde ise Nestle Pure Soft, Turkcell, Knorr, Halley, Pınar, Molped, Garanti BBVA, Enza Home ve Ankara Sigorta gibi firmaların reklamlarında rol almıştır.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Aysima Zeynep Erişir, oyunculuk çalışmalarına da hali hazırda devam etmektedir. Başarılı çocuk oyuncu Aysima Zeynep Erişir hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, boyu kilosu kaç gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • biliyo.org, Aysima Zeynep Erişir, erişim tarihi: 20 Mayıs 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.