Teknoloji

Türk Telekom Data Bonus Ne Demek?

Ülkemizde operatörlerin sunduğu internet paketleri son yıllarda yüksek data miktarlarına çıkmış durumda. Kullanılan mobil uygulamaların çok fazla miktarlarda internet harcaması nedeniyle artık 2-3 GB gibi data paketleri yetersiz olmaya başladı. Bu da haliyle paket aşımlarına ve beraberinde çok yüksek faturalara sebebiyet veriyor. Var olan kullanım alışkanlığınızın üzerine çıktığınız aylarda ise boşu boşuna ekstra paket almak istemiyor olabilirsiniz. Tam da bunun için Türk Telekom data bonus adı altında bir terim ortaya çıkarmış.

Türk Telekom data bonus demek, aldığınız tarifede hediye olarak sunulan internet paketleri anlamına gelir. Örneğin 20 GB + 5 GB data bonus ile birlikte ek 5 GB miktarında internet elde etmiş olursunuz. Böylelikle ekstra olarak aldığınız internet tamamen ücretsiz bir şekilde size gelmiş olacaktır.

Bu özellik çok güzel görünse de ayrıca bu operatörü seçmek için bir sebep olmayabilir çünkü bilinen neredeyse tün opetatörler aynı şekilde hediye internet paketini müşterilerine hediye etmektedirler. Kullandığınız paketi ve bundan memnun olup olmadığınızı yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.