Biyografi

Aytunç Erkin Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Evli mi?

Aytunç Erkin kimdir, nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor, annesi babası kardeşleri kim? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve çeşitli gazetelerde köşe yazarlarının yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Aytunç Erkin’den söz edeceğiz.

Aytunç Erkin Kimdir?

  • Gazeteci.

1975 yılında Adana Kozan’da dünyaya gelen Aytunç Erkin, lisans eğitimini ise Sakarya Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü’nde tamamlamış; ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirmiştir. 1997 yılında Aydınlık dergisinde gazeteciliğe başlayan Aytunç Erkin, bu zamana kadar birçok medya kurum ve kuruluşunda görev yapmıştır. Aytunç Erkin, şimdilerde ise Sözcü gazetesinde editör olarak çalışmakta ve aynı zamanda çeşitli TV kanallarında yorumculuk yapmaktadır.

Twitter ve Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Aytunç Erkin, gazeteciliğe Sözcü gazetesi bünyesinde devam etmektedir. Tecrübeli gazeteci Aytunç Erkin hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim, evli mi gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • haberler.com, Aytunç Erkin, erişim tarihi: 4 Temmuz 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.