Sağlık

Kabak Detoksunda Kahve İçilir mi?

Kabak detoksu, son zamanların en popüler ve tercih edilen diyet türlerinden bir tanesidir. Kabak bu diyet türü içerisinde ana malzeme olarak alınır ve neredeyse bütün öğünlerde tüketilmektedir. 3 gün süren bu detoks içerisinde 3 kiloya yakın kilolar verebilir, sağlıklı bir vücut için harekete geçebilirsiniz. Özellikle yoğun tempoyla çalışan kişiler sakin günleri tercih etmeli, rahat bir şekilde diyeti uygulamalısınız.

Oldukça etkili olduğu iddiasıyla karşımıza çıkan bu diyet türünde bazen soru işaretleri olabiliyor. Bu soru işaretlerinden bir tanesi olan ‘’Kabak Detoksunda Kahve İçilir mi’’ sorusu, diyet içerisindeki net cevabı olan sorulardan bir tanesidir.

Kabak detoksu yaparken, gün içerisinde sürekli su tüketmeniz gerekmektedir. Suyun yanında kesinlikle çay tüketilmemeli, bir bardak olsa bile içilmemelidir. Kahve konusunda ise farklı görüşler olsa bile ana amacınız vücudu arındırmak olduğu için tüketmemeniz söylenmektedir. Tamamen kilo vermek ve vücudu dengelemek için yapılan bu diyet türünde şekeri çok olan ürünlerden de kaçınılması gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.