Teknoloji

Android System Recovery 3E Hatası Çözümü

Android cihazlarda en çok karşılaşılan problemlerden bir tanesi olan ‘’Android System Recovery 3E Hatası’’ oldukça kapsamlı ve büyük sorunlardan bir tanesidir. Hatayı yaşayan kullanıcılar genel olarak cihazını ilk başlattığı zamanlarda bu Android Sistem Kurtarma ekranıyla karşılaşarak ne yapacaklarını bilemeyebiliyorlar. Karşımıza gelen Android System Recovery 3E Hatası ile birlikte cihaz tamamen kitlenir ve ne açma ne de kapatma tuşlarını kullanabiliriz. Peki Android System Recovery 3E Hatası ile karşılaştıktan sonra ne yapmalıyız? Oldukça detaylı olan bu arızaya net olarak yanıtlar vereceğiz.

Android System Recovery 3E Hatası Çözümü için öncelikle karşımıza gelen bölümden tuşlarına çalışıp çalışmadığını kontrol ediyoruz. Eğer ki tuşlar çalışıyorsa yapacağımız işlem basittir. Bu alanda yalnızca telefonunuzun bataryasını çıkartarak tekrardan takmak işe yarayacaktır. Tekrardan başlatılan telefon bu moddan tamamen kurtulur ve kolaylıkla eski kullanıma geri dönebilir.

Cihazınız bu bahsettiğimiz işlemlerden sonra çalışmıyor ve tamamen kitlendiyse verilerimizi kurtarmak için harekete geçmeye başlayabiliriz. Bu alanda sadece FoneLab for Android uygulamasını bir bilgisayara indirerek telefonu bağlayıp, buradan cihazınızın verilerini kurtarabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.