Biyografi

Cengiz Er Kimdir? Aslen Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Cengiz Er kimdir, nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor, Recep Tayyip Erdoğan’ın neyi oluyor? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı gazetecilerin yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Cengiz Er’den söz edeceğiz.

Cengiz Er Kimdir?

  • Gazeteci.

1966 yılında Rize’de dünyaya gelen Cengiz Er, gazetecidir. Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’nda tamamlayan Cengiz Er, sonrasında TRT bünyesinde stajyer olarak çalışmalara başlamış; bu kurum bünyesinde 9 yıl çalışmıştır. Cengiz Er aynı zamanda Kanal 7 bünyesinde de haber müdürü olarak çalışmış; 2 yıl sonra da Star TV bünyesinde görev almıştır. Tecrübeli gazeteci Cengiz Er 2011-2013 arasında Turkuvaz Medya Grubu’nda genel yayın yönetmeni olarak çalışmış; sonrasında kendi haber sitesi olan Super Haber’i kurmuştur. Gazeteci Cengiz Er halen çalışmalarına burada devam etmektedir.

Twitter hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Cengiz Er, gazetecilik çalışmalarına kendisinin kurmuş olduğu Super Haber’de devam ediyor. Tecrübeli gazeteci Cengiz Er hakkında merak edilen annesi babası kardeşleri kim, evli mi eşi kimdir gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • veryansintv.com, Cengiz Er Haberleri, erişim tarihi: 25 Kasım 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.