Biyografi

Erem Şentürk Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Evli mi?

Erem Şentürk kimdir, nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor, annesi babası kim? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı sunucuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Erem Şentürk’ten söz edeceğiz.

Erem Şentürk Kimdir?

  • Sunucu.
  • Gazeteci.
  • Yönetmen.

1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Erem Şentürk, televizyon sunucusu, gazeteci ve yönetmendir. Baba tarafından Arnavut; anne tarafından Erzurumludur. Üniversite eğitimini 1996 yılında tamamlayan Erem Şentürk, 1997 yılında Ali Taran’ın çektiği bir reklam filminde asistan olarak görev yaparak kariyerine başlayan Erem Şentürk, sonrasında birçok projede rol almıştır. Erem Şentürk, ayrıca 2010’da Ema Film Yapım’ı kurmuştur. 2018’de Diriliş Postası isimli gazetede genel yayın yönetmeni olarak görev yapan Erem Şentürk, sonrasında TV NET’te sabah programları sunmuştur. Erem Şentürk, 24 TV isimli kanalda da sunuculuk yapmıştır. Ayrıca NotHaber isimli bir medya kuruluşunun da sahibidir.

Instagram hesabından da paylaşımlarda bulunan Erem Şentürk, gazetecilik çalışmalarına hali hazırda TV NET bünyesinde devam etmektedir. Tecrübeli sunucu, gazeteci ve yönetmen Erem Şentürk hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim, boyu kaç, evli mi bekar mı gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • tr.wikipedia.org, Erem Şentürk, erişim tarihi: 25 Kasım 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.