Gündelik Hayat

2023 Gözlük Modelleri I Yeni Sezon Gözlük Modelleri Harika!

Kadın, erkek ya da çocuk fark etmeksizin güneş gözlüğü modelleri her sezon yeni tasarımlarla kullanıcıların beğenisine sunulur. Hem tasarımıyla hem de özellikleriyle kendine hayran bırakan gözlükler her yüz tipine uyum sağlayacak modellere sahiptir. Doğru seçim yapabilmek adına hangi yüz tipine ne tür kesimli gözlüklerin uygun olacağını önceden araştırmakta fayda vardır.

Oval yüz tipine sahip olanlar gözlük seçimi konusunda avantajlıdır. Oval, damla, kedi ve köşeli güneş gözlükleri oval yüzler için doğru seçim olacaktır. Kare yüz tipleri için ise kalın çerçeveye sahip çekik ve oval modeller tercih edilebilir. Modası hiç geçmeyen metal çerçeveli gözlük modelleri ise daha çok damla şekilli gözlük modellerinde kullanılır. Metal çerçeveler yapılan kombinlerin neredeyse tamamıyla uyum sağlar ve klasik modern karışımı bir tarza sahiptir. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından sevilen bu çerçeveler her markanın koleksiyonlarında mevcuttur. Yetişkinlerin haricinde çocuk güneş gözlüğü seçimlerinde ise dış görünümün yanı sıra koruyuculuğa ekstra dikkat etmek gerekir. Çocukların göz sağlığı yetişkinlere kıyasla biraz daha hassastır.

Yeni Sezon Güneş Gözlüğü Modellerinde Öne Çıkanlar

Aradığınız özelliklere sahip güneş gözlüğü modellerine tek tıkla ulaşmanız mümkündür. Pop Corner online mağazada İzipizi, İzipizi Essential, Chimi markalarının yeni sezon ürünleri başta olmak üzere sayısız model seçeneği vardır. Birbirinden şık modeller arasından seçim yaparken önce yüz tipine karar verilir. Her yüz şekline uygun gözlük modeli aynı değildir.

Yeni sezon gözlüklerde metal çerçeveli gözlük ön plandadır. Kullanıcısına estetik bir görünüm sunan bu gözlüklerde cam ve gövde kısmının kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Bu sayede aldığınız gözlüğü uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz gözlük camı UV ışınlara karşı dayanıklı olmalı, ışık yansımalarını absorbe edebilmelidir. Özellikle yeni sezon çocuk güneş gözlüğü modellerinde bu özelliklerin tamamına rastlayabilirsiniz.

En Yeni ve Trend Güneş Gözlükleri

Yetişkinler ve çocuklar için önemli bir ihtiyaç olan güneş gözlüğü her yaşa hitap edecek farklı modellere sahiptir. Çocuklara özel olan modellerde gözlüğün sabit durmasını sağlayacak özel bir tasarım kullanılır. Cam ve materyal kalitesi tüm modellerde en yüksek seviyededir. Bütün tarzlarla uyumlu en yeni modelleri görmek istediğinizde Pop Corner mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Sezonun en yeni modellerine sahip olan mağaza İzipizi, Chimi gibi ünlü markaların koleksiyonlarını sizlerle buluşturur. Metal çerçeveli gözlük arayışındaysanız Chimi Steel koleksiyonlarında kaliteli ve UV korumalı camlı, farklı renk alternatiflerine sahip modelleri bir arada bulabilirsiniz. Her modelde geniş ve indirimli fiyat aralıkları vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.