Mimari

2023 İstanbul Mobilya Fuarı – Bassi Design

Bassi Design ailesi olarak, uluslararası 2023 IFF İstanbul Mobilya Fuarı’na katılım sağlayacağız. 23-29 Ocak tarihleri arasında yapılması planlanan fuarda, birbirinden özel ve büyük firmalar ürünlerini sergileyecekler.

Kaliteli, lüks ve zarafet detaylarının hakim kılınacağı özel koleksiyonlarımızla fuara katılım sağlayacağız. Yemek Masası, Tv Ünitesi, Koltuk Takımı, Köşe Koltuk vb gibi ürün gruplarımızın hakim kılınacağı İstanbul Mobilya Fuarında, Stand 3 – 321/B’de sizlerle olacağız.

En iyi mobilya markaları listesinde emin adımlarla ilerleyen Bassi Design ailesi olarak profesyonel mimar kadromuzla fuarda sizlere hizmet edeceğiz. Birbirinden özel ve kaliteli mobilya tasarım ve koleksiyonlarımızı sizlere sergilerken, mimari fikirlerimizle yanınızda olacağız.

Tv Ünitesi
Sıradanlıktan uzak, lüks ve zarafet dolu mobilya tasarımlarımızı sizlerle buluştururken, proje odaklı yaklaşımımız sayesinde sizlere daha iyi hizmet vermeye ve koleksiyonlarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. İstanbul Mobilya Fuarı’nda yer alacak Yemek Odası, Tv Ünitesi, Köşe Koltuk ve Yatak Odası gibi modellerimizi daha yakından keşfedebilirsiniz. Web sitemizde yer alan ücretsiz fuar davetiyesi sayesinde, ilgili formu doldurarak fuara giriş sağlayabilirsiniz.

Bassi Design ailesi olarak, kaliteli ve benzersiz tasarımlarımızın mimarlarıyla sizlerle olacağız. Yaşam alanlarınıza konu olacak bu eşsiz modellerimizi yerinde görmek ve keşfetmek isterseniz davetlimizsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.