Mimari

2023 Koltuk Takımı Modelleri

Her sezonda olduğu gibi bu yılda da dekorasyon ve mobilya alanında farklı modeller ve farklı tasarımlar karşımıza çıkıyor. Ancak genel anlamı ile modern bir yapıda olan ve gösterişin bir tık fazla olduğu 2023 mobilya modellerinde, lüks mobilya markaları; modellerini müşterilerine şimdiden sundu.

Bassi Design bu alandaki en yaratıcı mobilya ve dekorasyon firması. İstanbul Modoko yakınında müşterilerine hizmet veren Bassi Design, çok kısa bir sürecisinde Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nda da hizmete açılacaktır. Lüks mobilya markaları alanında en yüksek standartlara sahip hizmeti veren Bassi Design, özellikle yeni tasarlamış olduğu koltuk takımı modellerinde modernliği ve işlevselliği ön plana çıkartmıştır.

Farklı özelliklere ve farklı tasarımlara sahip olan koltuk takımı, köşe koltuk modelleri ile birbirinden farklı tasarımlarını mağazasında ve web sitesinde sizlere sunmaktadır. Değiştirilebilir mobilya modelleri…

İç mimarlık hizmeti veren Bassi Design, özel olarak tasarlamış olduğu koltuk takımı modellerinde değiştirilebilir özellikleri sayesinde kişilere özel tasarımlar üretebilmektedir. Uzman ve deneyimli iç mimarlar ile çalışan firma; sadece mobilya grupları değil aynı zamanda da tüm ev ve iş yerleri için dekorasyon projeleri tasarlayarak üretmektedir.

2023 koltuk takımı tasarımlarını yakından görmek için mağazaya uğrayabilirsiniz. Dünya trendlerinin yakından takip edildiği ve bu trendlerin ülkemize uyarlanarak mükemmel koltuk takımı modelleri oluşturulduğu Bassi Design koleksiyonları için birbirinden farklı renk, kumaş ve teknik özellikleri ile mağazasında sizleri bekliyor.

Mağazaya gelerek ürünleri daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilir ve aynı zamanda da dekorasyon projeleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha yaşanabilir ve daha daha şık bir yaşam alanı istiyorsanız, Bassi Design; yüksek üretim kalitesine sahip fabrikalarında birinci sınıf malzemelerden size özel olarak üretimler gerçekleştirmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.