Mimari

2023 Mobilya Koleksiyonlarına Lupo Home Bakış Açısı

2023 mobilya sezonu yaklaşması ile birlikte insanların yeni çıkan mobilya modellerine ve yeni dekorasyon fikirlerine olan ilgisi arttı. Konfor alanlarında yeniliğe gitmek isteyen insanlar, koltuk takımı gibi genel mobilya gruplarını değiştirmek isteyen insanlar, firma arayışına girdiler bile.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde yer alan ve moder mobilya modelleri satan Lupo Home, insanların en çok dikkat ettiği firma oluyor. Vermiş olduğu iç mimarlık hizmeti ile hayal ettiğiniz ev dekorasyonunu size sunan Lupo Home, sadece mobilya üretimi değil aynı zamanda da dekorasyon fikirleri de vermektedir.

Yemek Masası Takımı

Yemek odaları genellikle en sorunlu mobilya grubu oluyor. Özellikle yemek masası takımı ve dekorasyonu, alan nedeni ile insanların en zorlandığı yerlerin başında geliyor. Ancak Lupo Home, alanında uzman iç mimarlar ile sizler için alandan bağımsız olmadan sadece sizin istek ve ihtiyaçlarını doğrultusunda, özel olarak tasarlanmış yemek odası takımlarını size sunmaktadır.

Koltuk Takımı ve Köşe Koltuk Modelleri

Evin en önemli diğer mobilya grubu da koltuk takımı ve köşe koltuk. Genel bir ismi ile oturma grupları. Birbirinden farklı model ve renk seçenekleri ile Lupo Home, özellikle köşe koltuk gibi seçimi zor ancak kullanımı bir ev için en uygun olan oturma grubunu size özel olarak tasarlayarak üretmektedir. 2023 koleksiyonlarında köşe koltuk gibi daha kullanışlı mobilya modellerine yer veren Lupo Home, zamansız mobilya modelleri ile Masko’da sizlere hizmet vermektedir.

Sizler de Masko’da bulunan Lupo Home mağazasına gelerek ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir veya iç mimarlık hizmeti hakkında iç mimarlarımız ile göreüşebilirsiniz.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.