Kültür/Sanat

Dünyaca Ünlü Müzik Grubu Camel 23 Mayıs 2018’de Zorlu PSM’de Sahne Alacak

1971 yılında İngiltere’de Andrew Latimer önderliğinde kurulan Camel, 23 Mayıs 2018’de İstanbul’da konser verecek. Konserin Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek.

Zorlu PSM’nin resmî Web sitesinden duyurduğu konser haberi dünyaca ünlü müzik grubu hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

Zorlu PSM’nin konuyla ilgili haberi

2018’de turneye çıkacak olan Camel’ın 23 Mayıs’ta İstanbul’da düzenleyeceği konserinin bilet satışları henüz yeni başlamış durumda.

Camel Production adresinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken Zorlu PSM, resmî Web adresinden Camel’ın konserini 23 Mayıs 2018 olarak belirledi.

Şimdiden müzikseverleri heyecanlandıran Camel’ın konser haberi, büyük şaşkınlıkla karşılandı. Daha önce Türkiye’de konser vermeyen dünyaca ünlü müzik grubu böylece ilk Türkiye konserini vermiş olacak.

Türk müzikseverlerinin adeta bayram etmesine sebep olan konser haberinin ardından müzikseverlerin takviminde şimdiden Camel’ın yeri ayırtılmış durumda.

Konser haberinin gerçekliği kesinleşirse Zorlu Performans Sanatları merkezinde unutulmaz bir gece yaşanacağı kesin.

Camel

1971 yılında Andrew Latimer önderliğinde kurulan bir “progressive rock” grubu olan Camel, Bugüne kadar 14 single çıkarmış ve dünya üzerinde çok geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır.

Çıkardığı 14 Single’ın yanı sıra onlarca derlemeye imza atan Camel, sayısız canlı albüm kaydına imza atmıştır.

1971-1984 yılları arasında etkin müzik kariyerine devam eden Camel müzik grubu 7 yıl aranın ardından 1991’de yeniden müzikseverlerle buluşmuş ve günümüzde de aktif müzik kariyerine devam etmektedir.

Andrew Latimer, Colin Bass, Jason Hart gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran Camel, 23 Mayıs 2018’de müzikseverlerle İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezinde buluşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.