Ekonomi

Kredi Kartı Kampanyaları

Kredi kartı kişilere bankaların sağladığı bir kolaylıktır. Bu kolaylık sayesinde kişiler yanlarında para olmadığında alışverişlerini kart limitlerine bağlı olarak kartla ödeyebilirler. Bunun için alışveriş yapılan yerin pos cihazı kullanıyor olması gerekir.

Günümüzde kredi kartlarının rahatlığından faydalanmak isteyenler kredi kartı almak amacıyla çeşitli araştırmalar yaparlar. Ancak ülkemizde çok sayıda banka bulunduğu için hangi bankanın daha cazip kredi kartı ve kampanyası sunduğunu öğrenmeleri uzun süre alır. 

Ancak hangi kredi kişilerin kredi kartını tercih etmelerini kolaylaştırmak için hizmet verir. Sayfayı kullanan kişiler kolay bir şekilde kredi kartı kampanyaları hakkında bilgi alabilirler.

Kredi Kartı Kullanmanın Avantajları

Kredi kartları günümüzde yaygın bir şekilde kullanılır. Kredi kartlarının insanlar tarafından tercih edilmesini sağlayan ise kullanım avantajlarının olmasıdır. 

Kredi kartlarının avantajları arasında şunlar yer alır;• Taksitli alışveriş imkanı sağlar. Bu sayede kişiler yüksek tutarlı alışverişlerini taksitler halinde ödeyerek bütçe sıkıntısı çekmezler.• Kolay alışveriş sağlar.• Özellikle kişiler evden çıkmadan kredi kartları yardımıyla internetten diledikleri gibi alışveriş yapabilirler.• Nakit çekme imkanı verir.• Kullanımlara bağlı olarak bonus ve mil kazandırır. Bu kazanımlar anlaşmalı mağazalarda ve marketlerde kullanılır.• Kredi kartlarına özel olarak düzenlenen indirim kampanyalarından yararlanılmasını sağlar.

Bu gibi avantajlara sahip kredi kartlarını almak isteyen ancak kafasında soru işaretleri olanlar hangi kredi sayesinde sorularına cevaplar alabilirler. Ne tür kampanya ve indirimler kazanabileceklerini öğrenebilirler.

Gündemdeki Kredi Kartı Kampanyaları

Bankalar kendilerine ait kredi kartını kullanan müşterilerine belirli dönemlerde kampanyalar düzenler. Bu kampanyalar kişileri alışverişe teşvik eder. Ayrıca alışverişlerden indirimler kazanmasını sağlar. 

Hangi kredi kişilerin kampanyalardan haberdar olması için kredi kartları için düzenlenen kampanyaları görme imkanı sunar. Bu kampanyalar giyim, akaryakıt, market, elektronik, eğitim, mobilya, ev tekstili, beyaz eşya, e-ticaret, turizm ve diğer alışveriş türlerine özel kampanyalar olur.

Kredi kartlarını kullanarak alışverişleri yapan ve yapmayı düşünen kişiler hangi kredi üzerinde alışveriş türlerini filtreleyerek sadece o alışveriş için kampanya sunan kredi kartlarını öğrenebilirler. Örneğin mobilya alışverişi kampanyalarını görmek istediklerinde mobilya filtresini kullanabilirler. Yaptıkları filtreleme ve arama sonrasında düzenlenen kampanyaların başlangıç ve bitiş tarihlerini öğrenerek başvurularını bu kampanyalara göre yapabilirler. 

Bunun dışında sahip oldukları kartlar için yararlanabilecekleri fırsatları da öğrenirler. Kart kampanyalarını inceleyenler Garanti Bankası tarafından verilen Bonus kredi kartı kullananların Ramazan ayında 100 TL bonus kazanabileceklerini öğrenirler. 

Ayrıca Axess kartıyla D&R alışverişlerinde 7 taksit imkanından yararlanabilirler. Denizbank tarafından verilen kredi kartına Yataş alışverişlerinde 12+4 taksit imkanlarından yararlanabilirler.

Kredi Kartı Veren Bankalar

Kredi kartı sahibi olmak isteyen kişiler hangi kredi sayfasındaki kredi kartı sayfasına girerek kredi kartlarıyla ilgili merak ettikleri her soruya cevap bulabilirler. 

Ayrıca kredi kartı veren bankaların hangileri olduğunu öğrenebilirler. Sayfaları inceleyerek en iyi, en avantajlı ve en düşük faiz oranına sahip kredi kartlarını hangi bankalar tarafından verildiğini öğrenebilirler.

Hangi kredi aracılığıyla öğrenilebilecek kredi kartı veren bankalar şunlardır; Ziraat Bankası, Odeabank, Vakıfbank, Ing Bankası, Denizbank, Al Baraka, Şekerbank, Akbank, Türkiye Finans, Alternatif Bank, Yapıkredi ve Qnb Finans Bank’tır.

En Uygun Kredi Kartını Bulma Avantajı

Hangi kredi kişilere almak istedikleri en uygun krediyi bulma avantajı verir. Bunun için kişiler sayfa üzerinde yer alan en uygun kredi kartını bul linkini tıklarlar. Daha sonra karşılarına gelen kredi kartı türünü bireysel ya da ticari olarak seçim yaparlar. Kredi kartını ne amaçla hangi sektörde kullanacaklarının belirlemesini yaparlar. 

Kredi kartı için mil ya da puan ödül türünü seçtiklerinde sayfa kişiler için en uygun kredi kartlarını görüp başvurularını yapabilirler. Ayrıca kredi kartları için ödeyecekleri yıllık ücret ve faiz oranlarını karşılaştırabilirler. 

Bunu dışında kazandıkları mil ya da puanlarla market, akaryakıt ya da bilet alışverişi yapabileceklerini öğrenirler. Ayrıca başvuru için aranan şart ve gerekli belgeleri öğrenirler. Ayrıca online nasıl kredi kartı başvurusu yapabileceklerini hangi kredi üzerinden öğrenebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.