Gündelik Hayat

Brain Test 2 ”Hadi Popüler Olmak İçin Biraz Basketbol Oynayalım” Sorusunun Cevabı Nedir?

Brain Test 2 isimli oyunda sorulan hadi popüler olmak için biraz basketbol oynayalım sorusunun doğru cevabı nedir, Brain Test 2 isimli oyunun Kubilay Firarda senaryosundaki 2.seviye olan hadi popüler olmak için biraz basketbol oynayalım sorusundaki doğru cevap ne? Daha önceki yazılarımızda Brain Test 2 isimli oyunda sorulan bazı soruların cevaplarından söz etmiştik. Bu yazımızda ise kısaca ”hadi popüler olmak için biraz basketbol oynayalım” sorusundan söz edeceğiz.

Brain Test 2 Seviye 3: Hadi Popüler Olmak İçin Biraz Basketbol Oynayalım

Oyunda sorulan sorular arasında en basit çözüme sahip olan seviyelerden biri bu. Ekrana şöyle göz attığımız zaman cevabı da net bir şekilde görebiliyoruz. Ekranda bir tane pota, bir tane basketbol topu, en arkada da iki tane daha mahkum bulunuyor. Popüler olmak için basketbol oynamamız gerekiyorsa cevap da muhtemelen topla olacak.

Sorunun Doğru Cevabı: Zıpla

Evet, ilk başta yapmanız gereken topu Kubilay’ın eline vermek. Daha sonra da Kubilay’ı havaya kaldırmanız gerekecek. Ardından da elindeki topa yavaşça dokunun. Bu sayede Kubilay orta mesafe bir sayı atacak. Bu sayede soruya doğru cevap verecek ve bir sonraki seviye olan 4. bölüme geçeceksiniz.

Bir sonraki bölümde Kubilay’ın yavaş yavaş kaçış planları hazırladığını göreceğiz. Bunun için de ona yardımcı olmamız gerekecek. 4. seviyede soruya doğru cevabı bulmak için sizleri bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.