Biyografi

Instagram Fenomeni Elif Taştekne Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Sevgilisi? Boyu?

Instagram fenomeni Elif Taştekne kimdir, nereli ve kaç yaşında? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Elif Taştekne’den söz edeceğiz.

Elif Taştekne Kimdir?

  • Sosyal medya fenomeni.

Özellikle Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elif Taştekne, Temmuz 1995 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Elif Taştekne, bir yandan moda, bilim ve sanatla da yakından ilgilenmektedir. Yengeç burcu olan sosyal medya fenomeni Elif Taştekne, 2017 yılında bir moda blogu açmış ve sosyal medya üzerinden bu blogunu geniş kitlelere ulaştırmıştır. Bir dönem Los Angeles’a taşınmış daha sonra da Türkiye’ye dönmüştür.

Kaç Yaşında?

Elif Taştekne ile ilgili olarak en çok merak edilen sorulardan biri de kaç yaşında olduğudur. Sosyal medya fenomeni Elif Taştekne, yukarıda da belirttiğimiz gibi 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Yani kendisi şu anda 25 yaşındadır.

Murathan adında bir sevgilisinin olduğu ancak daha sonra ayrıldığı bilinmektedir. Instagram üzerinde 150 binden fazla takipçisi bulunan Elif Taştekne’nin Youtube üzerinde de 20 binden fazla abonesi bulunmaktadır.

Elif Taştekne ile İlgili Aramalar

Google’da Elif Taştekne ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Elif Taştekne murathan ayrıldı mi Elif Taştekne sevgilisi Elif Taştekne murathan Elif taştekne sevgilisi ayrıldı mi Elif Taştekne Twitter Elif Taştekne murathan Instagram Elif Taştekne mumu Elif Taştekne murathan kimdir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.