Biyografi

Neşe Sapmaz Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Boyu Kaç?

Neşe Sapmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, sevgilisi kim, doğum tarihi ne? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin hayat hikayesini ve televizyon ekranlarının başarılı sunucularını yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Neşe Sapmaz’dan söz edeceğiz.

Neşe Sapmaz Kimdir?

  • Sunucu
  • Oyuncu

2 Ağustos 1983 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Neşe Sapmaz, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini doğduğu şehir Bursa’da tamamlamıştır. Lise öğrencisi iken amatör olarak tiyatro çalışmalarında bulunan Sapmaz, milli bayramlarda sunuculuk görevinde bulunmuştur. Ayrıca lise yıllarında okulun gazetesinin editörlüğünü üstlenmiştir.

Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamlayan Neşe Sapmaz, üniversite yıllarında da okulun yayın organında çeşitli isimlerle yaptığı röportajlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yurt içinden önemli isimlerle yaptığı pek çok röportajda merak edilen konuları aydınlatmıştır.

Üniversite öğrencisi iken oldukça aktif olan Neşe Sapmaz, okul televizyonunda da sunucu ve oyuncu olarak görev yapmıştır. 2003 ile 2004 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Şansa Dansa isimli programda 72 bölüm boyunca Mehmet Ali Erbil’e eşlik ederek ilk televizyonculuk deneyimini yaşamıştır. 2005 yazında CNN Türk’te stajyer olarak çalışmaya başlayan Neşe Sapmaz, 2006 yılında lisans eğitimini tamamlamıştır.

Sevgilisi Kim? Eşi Kimdir?

Neşe Sapmaz, Türk siyasetinin önde gelen isimlerinden olan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz ile üç yıl süren bir ilişki yaşamış ve Yavuz Yılmaz ile nişanlanmıştı. Ancak daha sonra çift ayrılık kararı almıştır. Yavuz Yılmaz ise 16 Aralık 2017 tarihinde 38 yaşında iken evinde ölü bulunmuştu. Şu anda sevgilisi olup olmadığı ise bilinmiyor.

İşadamı Ümit Arıkan ile sunucu Neşe Sapmaz arasındaki şantaj iddiasına ilişkin görülen dava ise kamuoyunda gündem yaratmıştı. Neşe Sapmaz, bir dönem ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile de görüntülenmiş, hatta Uçuş Keyfi adlı programdan Kıvanç Tatlıtuğ ile görüntülenmesi medyaya sızdığı için kovulmuştu. Instagram üzerinde 27 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Doğum tarihi 2 Ağustos 1983’tür. Boy bilgisi şu anda mevcut değildir.

Neşe Sapmaz ile İlgili Aramalar

Google’da Neşe Sapmaz ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Neşe sapmaz ekşi Neşe Sapmaz Kıvanç Tatlıtuğ Neşe Sapmaz Instagram Neşe Sapmaz sevgilisi Neşe Sapmaz Twitter Ümit Arıkan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.