Biyografi

Ebru Gediz Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Eşi Kimdir?

Ebru Gediz kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, eşi kimdir, doğum tarihi ne? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin biyografisini ve bazı sunucu ve muhabirlerin yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Ebru Gediz’den söz edeceğiz.

Ebru Gediz Kimdir?

  • Oyuncu
  • Sunucu

1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Gediz, lisans eğitimini İstanbul üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversitede okuduğu dönemde TRT’de dublaj sanatçısı olarak da çalışmıştır. Ebru Gediz, sunuculuk kariyerinin dışında oyunculuk da yapmıştır. Gediz, iş adamı Faik Öztunç ile evlidir.

Ebru Gediz Hangi Dizilerde Oynadı?

  • Aşk hırsızı – 2000
  • Mihriban – 2002
  • Şöhret – 2005
  • Vazgeç gönlüm – 2007

Instagram üzerinden de aktif olarak paylaşımlarda bulunan Ebru Gediz, bu platform üzerinde eşi, çocuğu ve gündelik yaşamına dair gönderileri takipçileri ile buluşturmaktadır. Öte yandan Ebru Gediz hakkında merak edilen boyu kaç, doğum tarihi ne gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Ebru Gediz ile İlgili Aramalar

Google’da Ebru Gediz ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Ebru Gediz kaç yaşında Ebru Gediz Anne Oldu Ebru Gediz bebeği Ebru Gediz ne yapıyor Ebru Gediz hamile Ebru Gediz Instagram Ebru Gediz vikipedi Ebru Gediz Programı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.