Biyografi

Hilal Uysun Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi? Evli mi?

Hilal Uysun kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, doğum tarihi ne? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Hilal Uysun’dan söz edeceğiz.

Hilal Uysun Kimdir?

  • Oyuncu.

1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hilal Uysun, bir dönem modellik yapmış daha sonra da oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Oyunculuk kariyerine ilk kez Gümüş adlı dizide adım atan Hilal Uysun, daha sonra da çeşitli dizi, film ve reklamlarda da görev almıştır.

Canım Ailem, Kirpi, Limon Ağacı, Arka Sıradakiler, Avrupa Yakası, Kalp Hırsızı ve Adana İşi gibi pek çok dizi ve sinema filminde görev alan Hilal Uysun, N’olur Ayrılalım adlı dizide Çiğdem karakterine hayat vermiştir. Daha sonra 2018 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi adlı dizide Nezihe rolünde oynamıştır. Son olarak Muhteşem İkili adlı dizide görev yapan Hilal Uysun, bu dizide Cemre karakterini oynamıştır.

Boyu ve Kilosu

  • Hilal Uysun 1.78 boyunda ve 57 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Hilal Uysun’un bu platform üzerinde 10 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Uysun hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kimdir,sevgilisi eşi var mı gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Hilal Uysun ile İlgili Aramalar

Google’da Hila Uysun ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Hilal Uysun Instagram Hilal Uysun dizileri Hilal Uysun Boyu Hilal Uysun oynadığı diziler, Hilal Uysun Kimdir Hilal Uysun boy

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.