Biyografi

Melisa Yıldıran Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi?

Melisa Yıldıran kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, sevgilisi var mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Melisa Yıldıran’dan söz edeceğiz.

Melisa Yıldıran Kimdir?

  • Oyuncu.

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Melisa Yıldıran, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nde tamamlamıştır. Bölümüyle alakalı olarak çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Melisa Yıldıran ilk oyunculuk deneyimini ise Acemi Anneler adlı dizide yaşamıştır. Güzel oyuncu Melisa Yıldıran, söz konusu dizide Tolga Atakan ile beraber rol almıştır.

Boyu ve Kilosu?

  • Güzel oyuncu Melisa Yıldıran 1.76 boyunda ve 52 kilodur.

Tiyatro Oyunları

  • Satıcının Ölümü / Oyuncu – 2020
  • Işıklar Söndüğünde / Oyuncu – 2018

Dizileri

  • Acemi Anneler (Beyza, TV Dizisi 2020)
  • Siyah Beyaz Aşk (TV Dizisi 2018)

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Melisa Yıldıran hakkında merak edilen aslen nereli ve sevgilisi kim gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Melisa Yıldıran ile İlgili Aramalar

Google’da Melisa Yıldıran ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; melisa yıldıran kimdir nerelidir, melisa yıldıran aslen nereli, melisa yıldıran boyu kaç, melisa yıldıran instagram hesabı, melisa yıldıran dizileri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.