Biyografi

Senay Dede Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi?

Senay Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, sevgilisi kim? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Senay Dede’den söz edeceğiz.

Senay Dede Kimdir?

  • Oyuncu.

20 Ağustos 2005 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Senay Dede, 2017 yılında “Ölene Kadar” adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Aynı zamanda “Bizim İçin Şampiyon” adlı filmde de Lale Atman rolünde oynamıştır. Ardından Şahin Tepesi isimli dizide rol alan Senay Dede, son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret adlı dizide rol almaya başlamıştır.

Hangi Dizilerde Oynadı?

  • Şahin Tepesi (TV Dizisi 2018)
  • Bizim İçin Şampiyon (Lale Atman, Sinema Filmi 2018)
  • Ölene Kadar (Ayşe Soysür, TV Dizisi 2017)

Instagram üzerinden de aktif olarak paylaşımalrda bulunan Senay Dede hakkında merak edilen aslen nereli, boyu kaç, annesi babası kimdir gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşcağız.

Senay Dede ile İlgili Aramalar

Google’da Senay Dede ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; senay dede kimdir, senay dede aslen nereli, senay dede kimdir nerelidir, senay dede boyu kaç, senay dede sevgilisi var mı, senay dede instagram hesabı, senay dede hangi dizilerde oynadı, senay dede diziler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.