Biyografi

Sera Kutlubey Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi? Oynadığı Diziler?

Sera Kutlubey kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, doğum tarihi ne, sevgilisi var mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Sera Kutlubey’den söz edeceğiz.

Sera Kutlubey Kimdir?

  • Oyuncu.

19 Nisan 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sera Kutlubey, lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamış ardından da Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde diksiyon ve oyunculuk üzerine dersler almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2016 senesinde Kehribar adlı dizide yaşayan Sera Kutlubey, daha sonrasında da Babam ve Ailesi adlı dizilerde rol almıştır.

Uğur Güneş, Algı Eke ve Bülent Alkış’ın baş rolde olduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler adlı dizide Seher karakterini canlandıran Sera Kutlubey, sonrasında ise Mucize Doktor adlı dizide Ezo rolünde oynamaktadır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu 1.67 cm boyundadır ve 53 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Sera Kutlubey hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir ne iş yapıyor, sevgilisi var mı kimdir gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Sera Kutlubey ile İlgili Aramalar

Google’da Sera Kutlubey ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Sera Kutlubey kaç yaşında Sera Kutlubey Sevgilisi Sera Kutlubey Ailesi Sera Kutlubey annesi Sera Kutlubey babası Kimdir Sera Kutlubey Röportaj Sera kutlubey Instagram Sera Kutlubey Vikipedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.