Biyografi

Evrim Doğan Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi? Oynadığı Diziler?

Evrim Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, doğum tarihi ne, evli mi eşi kim? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Evrim Doğan’dan söz edeceğiz.

Evrim Doğan Kimdir?

  • Oyuncu.

5 Mayıs 1977 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Evrim Doğan, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Cennet Mahallesi adlı dizide rol alarak başlayan Evrim Doğan, daha sonrasında ise çeşitli tiyatro oyunlarında görev almıştır. Gülümse Yeter adlı dizide görev alan Evrim Doğan, bu dizide Nermin rolünde oynamıştır. FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye isimli dizide Şeyma rolünde oynamaya başlayan Evrim Doğan, Star TV kanalında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Lebriz karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu Evrim Doğan, 2020 yılında Zümrüdüanka dizisinde görev almaya başlamıştır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Evrim Doğan 1.72 cm boyundadır ve 52 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Evrim Doğan hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Evrim Doğan ile İlgili Aramalar

Google’da Evrim Doğan ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Evrim Doğan sevgilisi Evrim Doğan eski eşi Evrim Doğan kızı Evrim Doğan sevgilisi kaç yaşında Yener Özer kaç yaşında Evrim Doğan eşi kim Evrim Doğan Cennet Mahallesi Evrim Doğan eski eşi kim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.