Biyografi

Ayşegül Uraz Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi? Oynadığı Diziler?

Ayşegül Uraz kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, doğum tarihi ne? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Ayşegül Uraz’dan söz edeceğiz.

Ayşegül Uraz Kimdir?

  • Oyuncu.

15 Nisan 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ayşegül Uraz, lisans eğitimini 2011 senesinde Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Uraz, 2010 senesinde öğrenciliği sırasında EKİP Tiyatrosu’nu kurmuştur. Başarılı oyuncu 2010 senesinde Oyun Sonu adlı oyunla profesyonel anlamda meslek hayatına başlamıştır.

10 yıl boyunca çeşitli tiyatro oyunlarında görev alan Ayşegül Uraz, daha sonra ise Blu TV’de yayınlanan Alef adlı dizide Billur rolünde oynamıştır. Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Ayşegül Uraz hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Ayşegül Uraz ile İlgili Aramalar

Google’da Ayşegül Uraz ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; ayşegül uraz kimdir, ayşegül uraz kimdir nerelidir, ayşegül uraz boyu kaç, ayşegül uraz oynadığı diziler, ayşegül uraz aslen nereli, ayşegül uraz sevgilisi, ayşegül uraz instagram hesabı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.