Biyografi

İrem Kahyaoğlu Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Evli mi? Oynadığı Diziler?

İrem Kahyaoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, doğum tarihi ne? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca İrem Kahyaoğlu’ndan söz edeceğiz.

İrem Kahyaoğlu Kimdir?

  • Oyuncu.

Tam adı İrem Kahyaoğlu Yılmaz’dır. 17 Ekim 1980 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelen İrem Kahyaoğlu, lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Aliye adlı dizide oynadığı rolle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Sonrasında Karadayı adlı dizide oynadığı Suna rolüyle büyük beğeni toplamıştır. Şeytan Tüyü adlı filmde de rol alan İrem Kahyaoğlu, Yasak Elma adlı dizide ise Şengül rolünde oynamıştır. Başarılı oyuncu son olarak Gülperi adlı dizide rol almış, bu dizide Ajda karakterine hayat vermiştir. Başarılı oyunvu İrem Kahyaoğlu, Alper Yılmaz ile evlidir.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu İremKahyaoğlu 1.66 cm boyundadır ve 54 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan İrem Kahyaoğlu hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası ve kardeşleri kim gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

İrem Kahyaoğlu ile İlgili Aramalar

Google’da İrem Kahyaoğlu ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Irem Kahyaoğlu hangi dizilerde oynadı? Irem Kahyaoğlu kiminle evlendi? Irem Kahyaoğlu kac yasinda? Güldür güldür Leman kim, İrem_kahyaoglu Instagram Meltem Yılmazkaya Açelya Topaloğlu İrem Kahyaoğlu Aylin Kontente İrem Kahyaoğlu Güldür Güldür İrem Kahyaoğlu eşi İrem Kahyaoğlu boyu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.