Biyografi

Ecem Karavus Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Evli mi? Oynadığı Diziler?

Ecem Karavus kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, evli mi? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Ecem Karavus’tan söz edeceğiz.

Ecem Karavus Kimdir?

  • Oyuncu.

9 Nisan 1989 tarihinde İstanbul’un Sarıyer ilçesinde dünyaya gelen Ecem Karavus, lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlamıştır. Ecem Karavus, özellikle Bay Yanlış, Hayati ve Diğerleri ve Kalk Gidelim gibi çeşitli dizilerde görev almıştır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Ecem Karavus 1.70 cm boyundadır ve 54 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Ecem Karavus, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Ecem Karavus hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların cevaplarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Ecem Karavus ile İlgili Aramalar

Ecem Karavus ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Sezer Arıçay Melis Babadağ Ecem Karavus Instagram Ecem Karavus sevgilisi Burak Alkaş Ecem Karavus boyu Ecem Karavus yaş Halil Babür, ecem karavus aslen nereli, ecem karavus instagram hesabı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.