Biyografi

Gizem Güler Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Sevgilisi? Oynadığı Diziler?

Gizem Güler kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Gizem Güler’den söz edeceğiz.

Gizem Güler Kimdir?

  • Oyuncu.

12 Eylül 1989 tarihinde Aydın’da dünyaya gelen Gizem Güler, lisans eğitimini Muğa Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Gizem Güler, bir dönem Number One TV’de sunuculuk yapmış, Wipe Out adlı yarışmada dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Gizem Güler, aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Gizem Güler 1.70 m boyundadır ve 57 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Gizem Güler, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Gizem Güler hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Gizem Güler ile İlgili Aramalar

Google’da Gizem Güler ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Gizem Güler kimdir Gizem Güler oynadığı DİZİLER Gizem güler Instagram Gizem Güler Medcezir Gizem Güler LinkedIn Gizem Güler kaç yaşında Gizem Gültekin Gizem Güler yaş, gizem güler boyu kilosu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.