Biyografi

Savaş Alp Başar Kimdir? Yaşı? Boyu? Oynadığı Diziler?

Savaş Alp Başar kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Savaş Alp Başar’dan söz edeceğiz.

Savaş Alp Başar Kimdir?

  • Oyuncu.

5 Haziran 1996 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Savaş Alp Başar, lisans eğitimini ise Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Babası yönetmendir, annesi ise oyuncu Lale Başar’dır. İlk oyunculuk deneyimini 2012 senesinde Lale Başar ile beraber Köksüz adlı dizide yaşamıştır. Sonrasında Benim Hala Umudum Var adlı dizide rol alan Savaş Alp Başar, özellikle Aşk Yalanı Sever adlı dizide canlandırdığı Yaman Efe Erol rolüyle büyük beğeni toplamıştır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Savaş Alp Başar 1.73 m boyundadır ve 70 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Savaş Alp Başar, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Savaş Alp Başar hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Savaş Alp Başar ile İlgili Aramalar

Lale Başar Savaş Başar Savaş Alp Başar oynadığı diziler Kemal Başar Savaş Alp Başar Menajerimi Ara Savaş alp başar imdb Savaş Alp Başar kaç yaşında Savaş Alp Başar Akıncı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.