Biyografi

Mona Begüm Çalış Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu? Dizileri? Eşi?

Mona Begüm Çalış kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kilosu kaç, oynadığı diziler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Mona Begüm Çalış’tan söz edeceğiz.

Mona Begüm Çalış Kimdir?

  • Oyuncu.

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mona Begüm Çalış, lisans eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır. Küçük yaşlardan itibaren baleyle uğraşan Mona Begüm Çalış, ayrıca Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya da katılmıştır. Başarılı oyuncu Mona Begüm Çalış, ayrıca Tozkoparan İskender adlı dizide Efsun karakterine hayat vermiştir. Başarılı oyuncu Mona Begüm Çalış, evlidir ve Destan Tuana ve Helen Zeynep isimlerinde iki çocuğu bulunmaktadır.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Mona Begüm Çalış, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Mona Begüm Çalış hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.