Biyografi

Sedat Bozkurt Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Evli mi?

Sedat Bozkurt kimdir, nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı gazetecilerin yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Sedat Bozkurt’tan söz edeceğiz.

Sedat Bozkurt Kimdir?

  • Gazeteci.

1965 yılında dünyaya gelen Sedat Bozkurt, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından Anka Haber Ajansı, Yeni Binyıl, Günaydın ve TV 8 gibi medya kurum ve kuruluşlarında görev alan Sedat Bozkurt, ayrıca bir dönem ATV Ankara Haber Müdürlüğü görevinde de bulunmuştur. Gazeteci Sedat Bozkurt, 2007 ile 2018 yılları arasında FOX TV Ankara temsilcisi olarak görev yapmış; ancak sonrasında kanal tarafından görevine son verilmiştir. Lisans eğitimini aldığı Gazi İletişim’de öğretim görevliliği ve TGC’de de başkan yardımcılığı da yapmıştır.

Gazete Duvar isimli haber sitesinde köşe yazıları yazan Sedat Bozkurt, aynı zamanda Kısa Dalga Medya, TELE 1 ve Medya Scope medya kuruluşlarında da çeşitli programlara konuk olarak katılmakta ve yayınlar gerçekleştirmektedir. Twitter hesabında 40 binden fazla takipçisi bulunan Sedat Bozkurt, gazetecilik çalışmalarına halihazırda devam etmektedir. Sedat Bozkurt hakkında merak edilen annesi babası kardeşleri kim gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • gazeteduvar.com.tr, yazar: Sedat Bozkurt, erişim tarihi: 29 Nisan 2022
  • ulusal.com.tr, haber: Sedat Bozkurt Kimdir, erişim tarihi: 29 Nisan 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.