Biyografi

Nuray Hüseynova Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu? Dizileri?

Nuray Hüseynova kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kilosu kaç, oynadığı dizi ve filmler nelerdir? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Nuray Hüseynova’dan söz edeceğiz.

Nuray Hüseynova Kimdir?

  • Oyuncu.

10 Haziran 1990 tarihinde dünyaya gelen Nuray Hüseynova, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesinde Tiyatro Eleştirmenliği ve Drammaturji bölümünde tamamlamış aynı zamanda Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde eğitim almıştır. 2018 yılında İstanbul’a yerleşen Nuray Hüseynova, ayrıca temel oyunculuk ve beden dili üzerine de eğitimler almıştır. Bu zamana kadar çeşitli dizi ve projelerde rol alan Nuray Hüseynova, Yemin adlı dizide Aynur rolünde oynamış; akabinde Arka Sokaklar adlı dizde rol almıştır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Nuray Hüseynova 1.79 m boyundadır ve 62 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Nuray Hüseynova, oyunculuk çalışmalarına Arka Sokaklar adlı dizide devam etmektedir. Başarılı oyuncu Nuray Hüseynova hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim, boyu kilosu kaç gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • biliyo.org, Nuray Hüseynova, erişim tarihi: 10 Eylül 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.