Ayva Gluten İçerir mi?

Ayva kış dönemlerinde çok sevilen ancak özellikle ülkemizde ham meyve olarak tüketmek yerine tatlısı yapılan bir üründür. Öncelikle hiçbir meyve gluten içermez ve güvenli tüketebilirsiniz. Bu esnada dikkat etmeniz gereken diğer noktalara göz atmak isterseniz arama kutucuğunu kullanarak internet sitemizde detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Gelelim ayva tatlısına. Bu durumda ev yapımı bir ayva tatlısına eklenen ürünler gluten içermez ve rahatlıkla tüketilir. Alışveriş esnasında her bir ürünün ihtivasını dikkatlice kontrol ettiğinize emin olunuz. Ancak dışarıda hazır ve paketli bir ürün alıyorsanız, bu noktada risk başlıyor. İçinde kullanılan koruyucu ürünler çoğunlukla gluten içerir. Sağlığınız açısından rahatsızlığınız bulunmuyor olsa bile bu tatlılar çok yüksek şeker oranı nedeniyle uzak durmanız gereken türlerdendir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.