Badem Gluten İçerir mi?

Kuruyemişler gluten içermez şeklinde genel bir algınız var ise bunu derhal bir kenara bırakmanız gerekmektedir. Üretim esnasında işleme görüp, raflara konulan her bir ürün gluten ve birçok katkı maddesini ihtiva ediyor olabilir. Market raflarında gördüğünüz kuruyemişlerin büyük çoğunluğu gluten içerir. Etiketlerinde de bu ibareyi görmediğiniz için yanılgıya düşerek tüketmeniz, sağlığınız açısından faciayla sonuçlanabilmektedir.

Çiğ Badem Gluten İçerir mi?

Doğal ve işlenmemiş badem ürünleri gluten içermez ve güvenle tüketebilirsiniz. Ayrıca sağlığına dikkat eden ve spor yapan bireyler için de muhteşem bir besin deposu. Serimizde kolay kolay her besini övmediğimizi biliyorsunuz. Ancak bademe puanımız 10/10 olacaktır. Bol bol doğal badem yiyin. Sağlığınız açısından son derece faydalı olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.