Rakı Gluten İçerir mi?

Gluten içerikli gıdaları ayırt etmeye çalışıyorsanız, bunun hangi sebepten dolayı olduğu fazlasıyla önemlidir. Hastalığınız ve aşırı hassasiyetiniz sebebiyle glutensiz rakı arıyorsanız, tüketmenizi önermeyiz. Rakı gluten içermez. Ancak bazı markaların rakıları içerdikleri aromalar sebebiyle gluten ihtiva edebilmektedir. İşin kötü tarafı ise bu ürünlerde etiketi dikkatli bir şekilde inceleseniz de gluten olup olmadığını anlamanız mümkün olmayacaktır.

Zaten alkolun vücudunuz için ne kadar zararlı olduğunu anlatmamıza gerek yok. Ayrıca sağlıklı yaşam hedefleyen insanlar için tamamen boş kalori ve şeker deposu olarak görülebilir. Ayrıca spor yapan bireylerde toparlanma sürecini fazlasıyla yavaşlatacağından dolayı içinde gluten bulunmayan bir rakı içseniz de kullanmanızı önermiyoruz. Sosyalleşmek adına nadiren kullanım ise sizin tercihinizde ve sorumluluğunuzda olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

nişan elbisesi